Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

1. πριν την αρχή

1
                                                                      Πρίν την αρχή

Γράφω πάνω σε αποκόμματα περιοδικών σουντόκου. Πάνω σε αυτές τις ψιλοτσαλακωμένες, μουτζουρωμένες κόλλες. Λύνοντας σουντόκου απλοποιείς τόσο τη σκέψη σου που ουσιαστικά ζορίζεσαι να συμβαδίσεις με τον τρόπο σκέψης που απαιτείται. Αν και είναι απλός, όπως είπα. Αν και είναι καθαρά τεχνικός και μαθηματικός. Καμία σχέση δηλαδή με ό, τι σκέφτεσαι. Με όσα περνούν δηλαδή κάθε στιγμή από το νου σου και σε προβληματίζουν, σε ζορίζουν, σε απορροφούν. Είναι δύσκολο να κάνεις απλές σκέψεις. Αυτό είναι το πρόβλημά σου. Αυτό είναι τουλάχιστον το δικό μου πρόβλημα. Επιλέγω τη δύσκολη διαδρομή Συχνά την ακατόρθωτη. Αφήνοντας τα πράγματα μετέωρα. Εκεί κάπου στη μέση. Ανολοκλήρωτα.

9 σχόλια:

  1. Πόσες φορές, προσπαθεί ο άλλος να καταλάβει αυτό το χαοτικό που έχεις μέσα σου ,που τελικά βρίσκει την άκρη του .!Απλώς,χρειάστηκες περισσότερο χρόνο απο τους άλλους. :)
    Είναι οκ, δν πειράζει .. μαθαίνεις τλκ να ζεις με αυτό μετά μαθαίνουν και οι άλλοι .. Άλλωστε ,ίσως να 'ναι και καλύτερα έτσι ^_^!!!
    Ο Νίτσε έλεγε πως "Έπρεπε να έχεις το χάος μέσα σου για να γεννήσεις ένα αστέρι που χορεύει" Καλό Ξημέρωμα * !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα για το σχολιο σου. Ο νιτσε ειναι ευστοχος, τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον :P . Το χαος μας πρεπειπρωτα οι ιδιοι να το ταυτισουμε με το χαρακτηρα μας και υστερα, ναι, εχεις δικιο, να το δεχτουν οι αλλοι και να μας αγαπησουν για αυτο...

      Διαγραφή
    2. :)
      Κι έτσι φτάνεις στο αποτέλεσμα που θες
      Δύσκολα θα πεις ,δε έγινα αυτός που ήθελα ..

      ~Κάποιες σκέψεις ,αμφιβολίες , παράπονα ,αμφισβητήσεις , πάντα θα υπάρχουν
      και αυτό γτ δεν είμαστε τέλειοι _άσε που το τέλειο είναι και βαρετό ,αν πάρεις για παράδειγμα το τετράγωνο σαν σχήμα δεν μπορείς να το κοιτάς πολύ ώρα χωρίς να σε κουράσει ..

      Ουπς , επεκτάθηκα πάλι :Ρ σόρυυ

      Διαγραφή
    3. Δεν επεκταθηκες περισσοτερο απ οσο επρεπε. Ισα ισα, η πορεια της σκεψης σου μου αρεσει :) δεν αποζητω το τελειο, το τετραγωνο οπως λες. ο τιτλος του μπλογκ ειναι ελαττωματικη σκεψη... αν θεωρουσα οτι το "ελαττωματικος" ειναι αρνητικο δε θα αποκαλουσα ενα απο τα σημαντικοερα πραγματα που εχω, τη σκεψη μου, ετσι :)

      Διαγραφή